Vi hjelper deg spare penger. Det tjener du på.

Bedre Best hjelper deg med å spare penger ved å sammenligne og finne beste produkt innenfor bank, strøm og forsikring, mobilabonnement og mye mer.

Vi har en av Norges mest omfattende databaser over ulike produkter som oppdateres daglig og presenterer dette på en enkel og oversiktlig måte. På denne måten kan du spare både tid og penger. Enkelt og raskt.

Vi er ingen rådgivningstjeneste og gir ingen spesifikke anbefalinger – det må du finne ut av selv. Vi ønsker kun å gi deg best mulig oversikt over markedet og bedre beslutningsgrunnlag når du skal velge.

Nettsidene har eksistert i flere år under navnet Kortogkontant.no, og startet opprinnelig som et nettsted som sammenlignet kredittkort og lån. Etterhvert som vi har utvidet produktutvalget til å også omfatte andre enn rene finansprodukter har vi samtidig vokst ut av navnet og høsten 2016 byttet vi det til BedreBest.no.

Som navnet sier rangerer vi produkter på bakgrunn av dine preferanser og behov. I den grad vi er i stand til det så inkluderer vi samtlige produkter på markedet, slik at du kan være sikker på å finne det beste.

Hvis du har noen spørsmål kan du ta en titt på våre ofte stilte spørsmål, eller hvis du ønsker å komme i kontakt gå til vår kontaktinfo.

ill-kortog